Bleu de Chanel Eau de Parfum носи свеж полъх от Средиземноморието

Bleu de Chanel Eau de Parfum е аромат за мъже, вдъхновен от свободата във всичките  ѝ измерения. Почитателите на забележителния парфюм обичат неограничените възможности и вярват в своите качества. Балансираното ухание съчетава в пленителна хармония цитрусови, пикантни и дървесни нотки. Ароматната композиция на Bleu de Chanel Eau de Parfum е разработена от опитния парфюмерист Жак Полж. Уханието е лансирано през 2014 година и запазва своята популярност вече повече от десетилетие.

Bleu de Chanel е аромат, който може да носите през всички сезони

Уханието се открива със средиземноморски цитрусови нотки бергамот, лимон и грейпфрут, съчетани със свежа мента, розов пипер, кориандър и алдехиди. В сърцевината на Bleu de Chanel Eau de Parfum са преплетени пикантни подправки джинджифил и индийско орехче, омаен жасмин и сочен пъпеш. Базовият акорд на забележителния парфюм е изграден от  тамян, кехлибар, кедър, сандалово дърво, пачули, кехлибарено дърво и лабданум. Bleu de Chanel Eau de Parfum притежава добра дълготрайност, уханието издържа до 10 часа след само едно нанасяне. Ароматът е подходящ, както за ежедневието, така и за специални поводи през всички сезони. Универсалното ухание се харесва на мъже, които държат да се идентифицират с един парфюм, който подчертава силните им качества, и да го носят през цялата година, без да изпитват колебания.

Bleu de Chanel е един от емблематичните парфюми на Жак Полж

Дървесно-ароматната композиция на Bleu de Chanel е сред забележителните творения на опитния френски парфюмерист, който работи за Chanel близо 40 години. Уханията, които Жак Полж създава, се отличават със сложност, елегантност и непреходност, което с пълна сила важи за Bleu de Chanel Eau de Parfum.

Още от ранна възраст той се увлича от ароматите, учи химия и не престава да се усъвършенства в сферата на уханията и тяхното смесване и нюансиране. Забележителното му сътрудничество с Chanel печели на Жак Полж славата на един от най-великите парфюмеристи на всички времена.

Всяко негово ухание разказва история и предизвиква емоции и спомени. Парфюмите на Жак Полж, в това число и Bleu de Chanel Eau de Parfum, са известни със сложните си и многопластови композиции, които се развиват с течение на времето.

За работата си в сферата на уханията, Жак Полж е отличен с много престижни международни награди, сред които и Ordre national du Mérite.

Ароматът на Bleu de Chanel Eau de Parfum е белег за класа и изискан стил

Едновременно свеж и чувствен, интензивен и елегантен, Bleu de Chanel Eau de Parfum се харесва на мъже с вкус към лукса и изтънчеността. Универсалният аромат е чудесен избор за всяка ситуация. Bleu de Chanel Eau de Parfum е парфюм, с който ще поставите необходимия финален щрих на визията си и ще се почувствате неотразими и уверени в себе си, каквото и да ви предстои.

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MAISON REFAN

Revolut – бонус при регистрация

Grand Hotel Therme

KODIFE