Скандал с песен на Софи Маринова! Тодореско: Мога да бъда много лош! /ПОДРОБНОСТИ/

Грандиозен скандал се заформи около Софи Маринова! Нейна песен бе качена в чужд канал на човек, който няма права нито над песента, нито над видеото.

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ДО 28 НОЕМВРИПРОМО ЛИНК || ИЗБЕРИ МЕЖДУ 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТЕН „PREMIUIM“ ПЛАН ИЛИ 110ЛВ ОТСТЪПКА ОТ ПЛАН „METAL“

До тук, нищо ново – такива неща сме виждали при всички изпълнители. Границата бе прекрачена, когато въпросният докладва видеото към същата песен в официалният канал на Софи Маринова.

Нейният PR и приятел Тодореско Неделчев, винаги е заставал зад гърба на певицата и я е бранил със зъби и нокти, както и в този случай.

И така, човек който без никакви договори и права подава иска, а на своя страна, PR-ът получава арогантно отношение, което според него, го кара да прекрачи границата на добрият тон.

Върпосното видео вече е свалено от чуждият канал, а когато се опита да бъде достъпено до него, се показва информация, че е заради подаден иск за нарушаване на авторското право.

Ето какво написа Тодореско в социалните си мрежи:

„Имам себе си за добър човек, но когато става дума за проект, който е наш, няма как да замълча!

Въпросният господин се закани, че ще пусне ИСК в YouTube, да свали видеото от канала на Софи Маринова. И при всичката тази наглост, този човек има претенции за нещо, в което не е вложил нито стотинка!

Не е дал нито стотинка, но видеото качено в неговият канал БЕЗ ПРАВА или позволение, имаше над 10 000 000 преглеждания. Е, видеото е свалено и ми отне само няколко минутки да предприема това действие. Каналът на въпросният господин вече има СТРАЙК, който няма да оттегля!

Получих и въпрос, касаещ това кой съм аз и защо защитавам Софи Маринова. Е, в прикачените снимки ще откриете договора, в който сами можете да прочетете отговора на този толкова задаван въпрос..

Държа да подчертая, че все още имам себе си за добър човек, но когато става въпрос за Софи Маринова- мога да бъда и много лош. Разбира се, това е само ако събеседникът ми не разбира от добро!“

Нещо повече, Тодореско сподели и снимки на договорът си със Софи Маринова, който има за цел да я представлява навсякъде.

Мeждувременно, колаборацията на Софи Маринова и Преслава не спира да жъне успех след успех и се превръща в тотален хит в България и Европа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MAISON REFAN

Revolut – бонус при регистрация

Grand Hotel Therme

KODIFE