Памбос стартира група за начинаещи от 12 септември

Въпреки че лятото отмина и есента настъпва с пълна сила, ето че септември месец ще бъде абсолютно незабравим, защото от екипа на Лос Памбос обявиха че имат група от начинаещи танцьори, които ще се докоснат до магията на латино танците.

Стартът на новата група е на 12 септември и всички новозаписали се могат да са сигурни в едно – нивата на стреса ще намалеят, а хормонът на щастието ще се повиши. Групата ще бъде водена от самият Pambos Agapiou и неговите прелестни асистенки, с които бързо ще успеете да напреднете и от начинаещи, ще се прехвърлите в група за напреднали.

Танците са един от методите, с които всеки може да разпусне след работен ден и да се зареди с позитивни емоции.

От 12 септември, групата за начинаещи танцьори стартира всеки понеделник и сряда от 18:30 часа, а локацията е Pambos Dancing Center на площад „Гарибалди“ 2. Месечната карта за месец септември е на стойност 40 лева, а за учащи и студенти има специална отстъпка, с която картата става 30 лева. Приемат се и карти Мултиспорт.

Капацитета на залата е ограничен, затова ако имате желание, обадете се на телефон +359888354771 и посетете www.pambos.info за повече подробности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MAISON REFAN

Revolut – бонус при регистрация

Grand Hotel Therme

KODIFE