Alek Sandar пуска парче със Snoop Dogg и Lil Wayne /ТИЙЗЪР/

Alek Sandar е добре познат на широката аудитория в България както с музикалните си проекти, така и с участието си във Vip Brother през 2016-та година.

Следвайки хитовата си линия, ето че дойде времето и за „Please don’t go, go“ в колаборация с Lil Wayne и Snoop Dogg, който ще направи премиера след броени часове.

Продуценти на проекта са самият Alek Sandar, българският бийтмейкър Nic Toms, както и Brent Kolatalo, който в студиото си има платинени плочи на негови песни изпяти от Lady Gaga, Bruno Mars, Eminen, Frank Ocean, Drake, BTS и много други.

Alek Sandar има в репертоара си колаборации с редица световни и български звезди, сред които Juicy J, Lil Wayne, Snoop Dogg, Amanda Lepore, Деси Слава, Атанас Колев, Андреа и други.

Видеоклипът е заснет от Alexey Figurov, с когото са работили български звезди като Галена, Диона, Сузанита и други. Бюджетът на видеото също не е малък, защото прехвърля колосалната сума от над 300 00$, ако се включи и хонорарът на Snoop Dogg. Както всички знаем, Lil Wayne не участва във видеото, защото от години не снима клипове.

Друг изпълнител който придава колорит е Sasha Belair, която е с руски корени но от години живее в САЩ, където се развива и като успешна бизнесдама.

Безспорно Snoop Dogg и Lil Wayne са определяни от меломаните като скандални личности и колаборацията им с не по-малко ексцентричният Alek Sandar е удар в десетката. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MAISON REFAN

Revolut – бонус при регистрация

Grand Hotel Therme

KODIFE