Само за два дни: Над половин милион души гледат „Ну, погоди“ на Ави Бенеди (ВИДЕО)

Голямата израелска звезда Ави Бенеди отново показа, че за добрата музиката няма рамки, нито граници.

Блестящият музикант и продуцент създаде новият си хит „Ну, погоди“, който за два дни е гледан от над 500 000 души и събра овациите на хиляди последователи в социалните мрежи и музикални канали.

Бенеди е автор на музиката, текста и аранжимента на свежия хит. Освен прекрасната мелодия, много настроение носи и закачливият текст, в който всеки влюбен ще се припознае.

Ави разказва, че се е вдъхновил от реакциите на своя племенник, който с огромен интерес гледал по телевизията познатите анимационни герои – заека и вълка от анимацията, с която пораснаха цели поколения.

„Написах музиката и текста и пуснах готовата песен на малкия ми племенник. На него много му хареса и започна да танцува и да тананика мелодията. Оказа се, че и хората, които я чуваха за първи път на мои концерти веднага я запяваха с мен“, споделя Ави Бенеди.

Клипът също развълнува феновете на певеца. За него Ави е използвал кадри от различни епизоди на „Ну погоди“.

 „Ти ми върна спомени от детството и докосна всичките ми сетива за един нов позитивен ден. Благодаря ти Ави! Бъди щастлив!“,

„Страхотна песен и Ну,погоди ми беше любимото детско филмче, което гледах с интерес и ще продължа да гледам“,

„Поздравления за песента! Невероятна е !

Мелодията е прекрасна, текстът също. Върнах се много години назад, когато с моите деца гледахме филма“.

Това са само малка част от стотиците коментари, които валят под клипа на „Ну погоди“.

„Летя от щастие, че песента се приема и харесва толкова. Радва ме и фактът, че хубавата музика винаги стига до сърцата на хората, и никак не е задължително да е само чалга. Обичам работата си, обичам да правя хората щастливи с музиката си“, казва Ави Бенеди.

Ави Бенеди допълни, че е готов да предостави безвъзмездно аудио записа и видеото към „Ну, погоди“ на всички радиа и телевизии, които харесат песента и желаят да я въртят в ефира си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MAISON REFAN

Revolut – бонус при регистрация

Grand Hotel Therme

KODIFE